» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
140 / 143
»»

Gregor P ::

CA je dejansko izgubljena priložnost, film res ni nič posebnega in ne sodi zares v kino, prej na TV, ali pa direktno za na Disney Plus. Ni pa sedaj slab, igralci so solidno odigrali svoje vloge, če si res Avengers in Marvel oboževalec, potem je najbrž za pogledat; ostali pa ga lahko mirno izpustijo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor459 ::

Lahko bi namesto tega filma naredili S2 falcon in winter solider. Samo Ford bi znal biti predrag za tv.

oo7 ::

V izdelavi film A Quiet Place III

.

Avatar 3 film bo daljši kot prva dva filma.

Avatar 1 je bil dolg 2 uri 42 minut

Avatar 2 film je bil dolg 3 ure in 12 minut

Avatar 3 bo še daljši film kot Avatar 2.

James Cameron pravi, da ima že idejo o Avatarju 6 in 7.

Avtar 4 in 5 izideta 2029 in 2031.

oo7 je izjavil:

.
… nisem gledal še nobenega. A se splača pogledat?

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

.
… nisem gledal še nobenega. A se splača pogledat?

Se splača sploh prvi in drugi del.

Day one mi pa ni bil všeč.

Hvala. Pogledam ob priložnosti. :)

scipascapa ::

1 in 2 sta super....Day One jajca.

The Accountant 2 film izide 25 aprila. Danes pišejo, da že delajo na tretjem filmu.

Včeraj pogledal Ježka tretji del. Zabaven otroški film. Sem se dvakrat kar vredu nasmejal Jim Carreyu.

Scorpy84 ::

Zdaj izide film A working man (ne vem ali je bil omenjen), seveda igra kdo drug kot Jason Statham. Sem ze vnaprej vedel kdo in kaj bo, kot vsi drugi, ki spremljamo filme, kot tudi zgodbo. Skratka na hitro prebrano kopija beekeeper. Pustimo se presenetiti, ker je pri prirejanju, menda po romanu, imel prste vmes tudi Stallone.
Vcasih sem tega igralca rad gledal, ker je bilo nekaj "novega". Tudi uloge so mu prijale. Tole sedaj, pa ne vem, komaj ga gledam. Tudi govorenje, dialogi mu ne pasejo, da glumi nekega agenta itn... ocitno sem izjema, ker je lani se kar napolnil blagajno.

endelin ::

oo7 je izjavil:

Včeraj pogledal Ježka tretji del. Zabaven otroški film. Sem se dvakrat kar vredu nasmejal Jim Carreyu.

:D 1:05

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

delavec44 je izjavil:

Je Captain America flop?

Bi znal biti kar hud flop.
Film je imel toliko reshotov, da tisti 180 mio $ ni realen prorčun.

Captain America: Brave New World’s Real Budget? You’ll Never Know… and This Is Why

https://www.ign.com/articles/captain-am...

Scorpy84 je izjavil:

Zdaj izide film A working man (ne vem ali je bil omenjen), seveda igra kdo drug kot Jason Statham. Sem ze vnaprej vedel kdo in kaj bo, kot vsi drugi, ki spremljamo filme, kot tudi zgodbo. Skratka na hitro prebrano kopija beekeeper. Pustimo se presenetiti, ker je pri prirejanju, menda po romanu, imel prste vmes tudi Stallone.
Vcasih sem tega igralca rad gledal, ker je bilo nekaj "novega". Tudi uloge so mu prijale. Tole sedaj, pa ne vem, komaj ga gledam. Tudi govorenje, dialogi mu ne pasejo, da glumi nekega agenta itn... ocitno sem izjema, ker je lani se kar napolnil blagajno.

Sem videl trailer. Ma bo sigurno zabaven akcijski film. Na koncu bo Statham vse razbil :)

Lionsgate potrdil, da delajo na petem filmu John wick. Ni pa še znano ali se bo vrnil Keanu Revees kateri je rekel, da je 4 film njegov zadnji.

Včeraj sem pogledal film Danger Close: The Battle of Long Tan.

Nizkoproračunski Avstralski vojaški film po resničnih dogodkih. Je za pogledat ni pa nič posebnega.

Filmu Minecraft na domačem trgu v otvoritvenem vikendu napovedujejo okoli 58 mio $.

Proračun filma 150 mio $.

Film izide v začetku aprila.

Že igra Minecraft je zame igre neke druge (mlajše) generacije, ki je šla mimo mene, kaj šele ta film :P

oo7 je izjavil:

Glede na govorice naj bi SONY delal na remejku film Starship Troopers z leta 1997.

Govori se, da naj bi SONY delal na remejku posnetem po knjigi iz leta 1959 katero je napisal Robert A. Heinlein.

Film bo režiral Neil Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie)

Sem pogledal Netflixov film Electric State. Še en visoko proračunski (Budget $320 million) MEH film.

delavec44 ::

oo7 je izjavil:

Sem pogledal Netflixov film Electric State. Še en visoko proračunski (Budget $320 million) MEH film.

Potem ne priporočaš? Ocene ima zelo slabe povsod. Tudi glede glavne igralke.

Je to mišljeno bolj kot otroški/mladinski film?

Meni je bil ok, ampak ze vse videno, nic novega v zgodbi. Za pogledati je.

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Potem ne priporočaš? Ocene ima zelo slabe povsod. Tudi glede glavne igralke.

Je to mišljeno bolj kot otroški/mladinski film?

Ma ja tako kot je napisal zgoraj Scorpy84.
Kar se tiče glavne igralke zna bit tečna ja. Pratt in njegov robot sta še najboljša lika v filmu.

Mi je bil pa vseeno boljši kot netflixov Rebel Moon.

Ganon ::

oo7 je izjavil:

Budget $320 million)

Toliko denarja in prvič slišim za film? 8-O Na žalost sta mi oba igralca ekstremno antipatična.

Ganon je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $320 million)

Toliko denarja in prvič slišim za film? 8-O Na žalost sta mi oba igralca ekstremno antipatična.

Ker je film na Netflixu ga niso tako oglaševali kot če bi bil v kinih.

Ta vikend 14-16 marec najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Novocaine $8.7M
Mickey 17 $7.5M
Black Bag $7.5M
Captain America: Brave New World $5.5M
The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie $3.2M

Posneli bodo film Mladi revolveraši 3- Young guns 3 Dead or alive.

Film bo režiral Emilio Estevez. Zaenkrat sta potrjena, da se vrneta tudi Lou Diamond Phillips in Christian Slater.

Mogoče prepričajo še Charlie Sheena in Kiefer Suterlanda :)

Prvi film Young guns je izšel leta 1988

Drugi film Young guns II pa je izšel leta 1990.

Sem gledal oba filma večkrat in sta kar vredu oba..

Ganon je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $320 million)

Morda pranje denarja v igri?

Ne, Netflix pac ne oglašuje enako kot filmi v kinih. Verjetno imajo vsaj tu prednost, ker ostali navadno porabijo za oglaševanje še enkrat toliko kot je stal film.

Zgodovina sprememb…

Disney plakati že harajo po Sloveniji :P

Snow White

Snow White

Gregor P je izjavil:

Disney plakati že harajo po Sloveniji :P

Snow White

Snow White

Vidiš, za tega bodo vsi slišali :)) Bo šlo še za marketing 350 mio, da bo popoln flop.

How much does Snow White need to make to break even?

Including marketing costs, which often add 2.5 times the production budget, the total cost of the film could be around $673 million. This figure represents the break-even point, meaning that Snow White would need to gross at least $673 million globally to be considered financially successful.

Budget $118 mio
Box office $90.5 mio

Warner Bros film Mickey 17 umika iz kinodvoran v manj kot 1 mesecu. Film ima kar vredu oceno pri gledalcih in kritikih.

Film pride na VOD 25 marca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Včeraj sem pogledal film Silent zone.

V filmu so 28 dni pozneje vrsta okuženih in ne navadni zombiji.
Gre za zelo nizko proračunski film. Igra v filmu je slaba razen glavnega igralca kateri ima edini nekaj znanih filmov za sabo v stranskih vlogah. Tudi efekti so bogi.
Mogoče še malo previsoka IMDB ocena 4,6/10.

To imaš kakšen fetiš za gledanje zanič filmov? :))

Sklepam, da otrok še nimaš drugače ne bi imel časa?

delavec44 je izjavil:

Delam to kar ste mi svetovali gledam filme na slepo (brez, da bi gledal trailerje ali bral o čem se gre film).

Ganon ::

Jaz ne gledam prikolic, pa kljub temu prej preverim kritike. Da bi začel z ogledom česa takega, mi na kraj pameti ne pade.

kuglvinkl ::

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Delam to kar ste mi svetovali gledam filme na slepo (brez, da bi gledal trailerje ali bral o čem se gre film).

To je v redu. Kako bos vedel, da je film dober, ce nisi nikoli vidu zanic filma?
Your focus determines your reallity

Ganon je izjavil:

Jaz ne gledam prikolic, pa kljub temu prej preverim kritike. Da bi začel z ogledom česa takega, mi na kraj pameti ne pade.

Kritike so tudi velikokrat netočne.

kuglvinkl je izjavil:

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

To je v redu. Kako bos vedel, da je film dober, ce nisi nikoli vidu zanic filma?

Točno tako.

Zgodovina sprememb…

Zvečer pred spanjem pogledam kakšen film če ni ravno kakšne zanimive TV serije.
No ne čisto vsak večer ampak recimo 200 filmov na leto.
Zdaj pa mi povejte koliko dobrih filmov je bilo npr leta 2024 ? Če hočeš gledat je treba gledat vse, ker enostavno toliko dobrih filmov ni.
Razen če gledam kakšen starejši film katerega sem že gledal. Trenutno imam dva taka na ključu Runaway Train in The Hunt for Red October katera bom spet pogledal po daljšem času.
Če pa veste za kakšen dober film ali kakšen bolj neznan dober film pa bom vesel predloga :P

The World's Fastest Indian?

Prikolic ne gledam nikoli, pa vseeno prej preverim ocene na imdb in rt ter se po tem odločim. Ter kratek opis filma. Če sem še vedno v dilemi, tudi kakšno kritiko na imdb, ki ne vsebuje spojlerjev. Ali pa na slo-tech.

Zadnje čase sem postal precej bolj kritičen a mi vseeno na disku ostaja čedalje več filmov za pogledat. Že serij je preveč.

Scorpy84 je izjavil:

The World's Fastest Indian?

Sem že gledal dober film.

Že kdo gledal ?

A woman wakes up on a distant planet and finds the crew of her space station viciously killed. Her investigation into what happened sets in motion a terrifying chain of events.

Če se ne motim je šlo tole direktno na VOD. Kritiki imajo kar radi ta film trenutno 84% na RT.

Drugače pa mi je ta Aaron Paul precenjen igralec saj je bil OK v Breaking bad to je pa tudi vse.

Je šlo? Kaj ne pride čez 2 dni?

Ja imaš prav 21 marec :)

New Snow White Movie in 1 Minute :)) :))

Zgodovina sprememb…

BuDi79 ::

Cineplexx Maribor

Cineplexx Maribor

mojkino Kranj

mojkino Kranj

Kako pa to, da zapirajo v Mariboru ? Ni bilo obiska ? Je kakšen bolj popularen kino v Mariboru ?

endelin ::

Verjetno je glavnina v Maribox
««
140 / 143
»»