» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1588 / 1588
»
»»

Traktor1989 ::

Špricer... Spet jokas. Omg. Prosim adm da te odstrani.

Sem ti že nekaj časa nazaj omenil mejo do kam gre. Oglasi so ko bo pod 50sma cena BTC.
Do takrat pa se ne oglasi več

Zgodovina sprememb…

tilio ::

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Prihaja brutalen bear market?

Če je to res, držite se, bodite močni, stisnite zobe...bodo časi panike, bodo weak hands na preizkušnji. Bodo pa tudi priložnosti za nakupe.

Na večini priznanih kripto strani govorijo veliki napovedovalci hud padec do 60000 zaradi carin, doge in muska, inflacije, nizanja obrestnih mer. Totalen kolaps in gospodarski zlom. Ne očitajte mi, da vas nisem opozoril dečki.

Ta konsolidacija je samo voda na mlin prodajalcem kot so npr rudarji. Cena je trenutno enaka proizvodnjim stroškom. V minus pa ne bodo šli...konsolidacija je čas za prodajo saj sledi velik dump. Ko se pojavljajo novice o bajnih zaslužkih in odboju veliki kiti počasi premikajo na menjalnice za prodajo, svoj exit liquidity. Ovčke pa pridno kupujejo te btc. Nato pa sledi hud dump. Pa prosim brez žaljivih komentarjev kekci s foruma.

Hvala za nasvet. Jaz bom še naprej držal. Če prodaš zamudiš potencijalno hitro rast. Če dokupuješ v bear marketu pa si lahko izboljšaš pozicijo.

Decentraliziran programabilen blockchain bo v prihodnosti še vedno imel vrednost. Verjetno precej večjo kot danes.

Konc aprila 109k.
Ko prebijemo 87 se začne nov dvig..

Kripto ::

Traktor1989 je izjavil:

Konc aprila 109k.
Ko prebijemo 87 se začne nov dvig..

Vse je možno. Vprašanje pa je koliko je verjetno...
Wealth is mindset!

chrush ::

Kaj se trenutno splaca stejkat za rewarde oz interest rate?

Špricer ::

Traktor1989 je izjavil:

Špricer... Spet jokas. Omg. Prosim adm da te odstrani.

Sem ti že nekaj časa nazaj omenil mejo do kam gre. Oglasi so ko bo pod 50sma cena BTC.
Do takrat pa se ne oglasi več

Takim kot si ti v družbi rečejo hazarderji. Ko boš popušil pa nam ne jokcaj tukaj. Preveliko optimizma je ljudi stalo hiš, prihrankov...prosim nakaži mi 1000 eur usdc, da lahko shortam. Ti si menda kriptomilijonar, ki si je izplačal 3 kredite, 2 ferarija in stanovanje v dubaju. Zate je to drobiž. Do takrat pa stfu. Jasno kot beli dan je, da se pripravlja huda korekcija. Bolj ko pišejo o odboju v novicah, večja je verjetnost za bear.

Fear in greed index je na 34. Marca je bil celo pod 30...sedaj mi pa razloži kje je ves denar?

https://alternative.me/crypto/?daily_ha...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

jimyboy ::

Spet novo kripto sranje na Binancah, Kraken ni več USDT parov za EU uporabnike.;(( Upam da tudi za manjše kovance pride USDC da bo lažje trgovat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

jimyboy je izjavil:

Spet novo kripto sranje na Binancah, Kraken ni več USDT parov za EU uporabnike.;(( Upam da tudi za manjše kovance pride USDC da bo lažje trgovat.

Zato pa jaz že ves čas opominjam na tether prevaro in uporabljam usdc!

mAXTER ::

Ne gre se zato, gre se za ta faking MICA legislation, ki ga je stiščal naprej EU parlament in zahteva od borz med drugim večji nadzor nad accounti posameznikov. Bitstamp mi je včeraj že poslal obvestilo, da se bodo v aprilu zvrstile spremembe pri ravnanju s kripto kovanci. Če sem prav razumel bo za vsak premik kovancev potrebno dokazovati ali izvor ob prenosu na menjalnico ali pa lastništvo denarnice ob prenosu iz menjalnice. Seveda je zadaj izgovor da se preprečuje pranje denarja ;((

Seveda je uradna razlaga malce drugačna...

"The MiCA regulations, introduced to create a unified framework for crypto assets within the EU, mandate stablecoin issuers maintain transparent reserves and provide stability through rigorous oversight to mitigate systemic risks.
The regulations aim to reduce systemic risks and protect consumers from potential losses in the volatile crypto market.
Several crypto exchanges had already delisted USDT and other non-MiCA complaint stablecoins for European Economic Area (EEA) users before Binance's March 31 deadline." 

....za zaščito uporabnikov se gre..mhmmm...a za nadzor pa sploh ne aa:O

V glavnem moje vprašanje je naslednje...ali bodo borze, ki ne bodo posvojile MICA zahtev še vedno lahko offramp za fiat na naše slovenske TRR-je? Ali ni druge rešitve kot uporaba teh invazivnih gnilov ala Bitstamp, Binance etc?

Mato989 ::

Tudi jaz sem dobil to od Bitstampa... kakšna svinjarija...

No še dobro da em 99% off crypto.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

koliso29 ::

Pretep na kripto predavanju v gostilni Grof.

koliso29 je izjavil:

Konec je. Obrali so ribice. Ostali so brez prebite pare. Še zadnji skok do prepada. Zagrabite vi hazarderji. Čakam 1000 usdc traktor...

mAXTER je izjavil:

Ne gre se zato, gre se za ta faking MICA legislation, ki ga je stiščal naprej EU parlament in zahteva od borz med drugim večji nadzor nad accounti posameznikov. Bitstamp mi je včeraj že poslal obvestilo, da se bodo v aprilu zvrstile spremembe pri ravnanju s kripto kovanci. Če sem prav razumel bo za vsak premik kovancev potrebno dokazovati ali izvor ob prenosu na menjalnico ali pa lastništvo denarnice ob prenosu iz menjalnice. Seveda je zadaj izgovor da se preprečuje pranje denarja ;((

Seveda je uradna razlaga malce drugačna...

"The MiCA regulations, introduced to create a unified framework for crypto assets within the EU, mandate stablecoin issuers maintain transparent reserves and provide stability through rigorous oversight to mitigate systemic risks.
The regulations aim to reduce systemic risks and protect consumers from potential losses in the volatile crypto market.
Several crypto exchanges had already delisted USDT and other non-MiCA complaint stablecoins for European Economic Area (EEA) users before Binance's March 31 deadline." 

....za zaščito uporabnikov se gre..mhmmm...a za nadzor pa sploh ne aa:O

V glavnem moje vprašanje je naslednje...ali bodo borze, ki ne bodo posvojile MICA zahtev še vedno lahko offramp za fiat na naše slovenske TRR-je? Ali ni druge rešitve kot uporaba teh invazivnih gnilov ala Bitstamp, Binance etc?

Denar imej v nogavici in ga naloži prek kriptomata. Popoln nadzor. Konec je pranja denarja z nepremičninskimi posli in dragimi avtomobili. Upam da do leta 2012 nazaj preverijo vse. Me zanima s čim bodo plačali kekci davke...

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

koliso29 je izjavil:

Kaj, a res?:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

dvince ::

danes je bil rugpull tistega scam coina od Bohinjca, ki ga je pred kratkim shillal na nacionalki, da bo kmalu market cap 1mlrd$:))

https://coinmarketcap.com/currencies/ma...

Technics ::

dvince je izjavil:

danes je bil rugpull tistega scam coina od Bohinjca, ki ga je pred kratkim shillal na nacionalki, da bo kmalu market cap 1mlrd$:))

Tega Bohinca bojo tudi enkrat vredi spajtlali,če nebo prej spizdo v tujino.:xD

Najbrž je zdaj že na kakšnem Tahitiju 8-)

dvince je izjavil:

Pa smo tam. Borze padajo. Kripto pada. Saylor izgublja kot rečeno. Upam da niste debili in kupujete sedaj ko pada. Lahko ste pa exit liquidity za kite ki prodajajo terminske pogodbe. Etf prodajajo...kriptostrokovnjaki pa čakajo na odboj, še posebej določeni kekci na forumu.

Blackrock Bitcoin ETF Experiences Significant Outflow of $115.9 Million

https://blockchain.news/flashnews/black...

Zgodovina sprememb…

Bitcoin Exchange Inflows Surge - Correction Risks

https://www.google.com/amp/s/thecurrenc...

https://cryptorank.io/news/feed/7d04e-b...

Bitcoin ETFs continue outflow trend with two more red days

Kurzweil ::

... in uni še kar tam sedijo;((

mAXTER ::

Na koncu ga je pa Bohinc še na gobec in voila...tožbica je tu. Ni čudn da je Magnetix takoj tankal po tistem, je blo treba še denar pobrat za odškodnino na hitro dokler se ga še da :))

https://www.24ur.com/novice/tujina/ewyo...

Newyorške borze potonile, dolar izgublja vrednost, rekordna vrednost zlata
New York, 03. 04. 2025 16.50 | Posodobljeno pred 12 minutami

wilbur ::

Špricer je izjavil:

To je tudi ves point Trumpovega početja. Sesut $ in poplačat vsaj del dolga, v nasprotnem primeru še letos bankrot. Kako pa bi bankrot potekal pa si ne znam predstavljat. Mogoče pa bodo sedaj ameri bežali iz $ v cripto, kot v afriki.

Slow_rug ::

Turn on the money printers brrrrr

hamez66 ::

wilbur je izjavil:

Špricer je izjavil:

To je tudi ves point Trumpovega početja. Sesut $ in poplačat vsaj del dolga, v nasprotnem primeru še letos bankrot. Kako pa bi bankrot potekal pa si ne znam predstavljat. Mogoče pa bodo sedaj ameri bežali iz $ v cripto, kot v afriki.

Sej verjetno ne obstaja toliko denarja, kot ga je "treba vrnit", se pravi toliko, kot je dolga?

Ne vem, kako to poteka.

Zanimivi časi. Bilo fino, da je bilo treba USDT prodat, pa sem takrat pol kupoval eur, zdaj pa evri lepo pridobivajo.

Jaz sem bil za Trumpa, ampak mi je fino spremljati tale shitshow. Trump ne drži predvolilnih obljub, tako da..

Pač, izza računalnika je tole zabavno spremljati. Trump je že pred 30 leti obljubljal tarife, da drugi izkoriščamo ameriko in ne vem kaj, samo se zdi da so to malo outdated rešitve.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Lonsarg ::

Trumpova administracija pozablja da US sluzi velike denarje posredno preko politicnega vpliva ki ga ima po svetu da zlobira sebi ustrezne zakone po svetu.

Ce se zacnes zapirat z tarifami bo tudi ta vpliv in moc upadala.

tilio ::

Merlin2, kaj se greste tu?
"$1.02 BILLION $XRP TOKEN UNLOCK FROM RIPPLE ESCROW SPARKS CONCERNS ABOUT OVERSUPPLY"

tilio je izjavil:

Merlin2, kaj se greste tu?
"$1.02 BILLION $XRP TOKEN UNLOCK FROM RIPPLE ESCROW SPARKS CONCERNS ABOUT OVERSUPPLY"

Zavarovalničar sklepa nove posle v afriki in maleziji s shaddy bankami ker nujno potrebujejo xrpl omrežje, namesto hitrejšega swifta...

In še nekaj. Vse v rdečem. Saylor pa:" vedno je čas za nakup, saj ni moj denar". Dober posnetek iz hotela grof. Želel sem na to predavanje skupaj s kolegi v zadnji vrsti, ki so jih pospremili ven...

Je pa to dober dokaz za veliko izterjavo s tožbo. Denar bo iz magnetixa...ne bo mu hudega. Čeferin obvezno!

Zgodovina sprememb…

Denar iz wallstreeta na kripto borze. Dirigiran pump, potem pa žetev za obiranje ovc in dobiček, s katerim pokrijejo sedanje izgube na borzah....kar bodite dragi kekci forumaši exit liquidity. Kupujte sedaj, ker ne bo nikoli več tako nizko:D:)):)

Vanquish ::

smilis se mi :)

Tudi meni. Skoz joka in naklada.
Da bi bil tiho ze enkrat s temi prodajami.
Zelo poseben človek.

ViperR ::

Lepo mi ratuje na fartcoinu :))

Vanquish je izjavil:

smilis se mi :)

Če te moti moje pisanje spokaj in ne beri več foruma.

Traktor1989 je izjavil:

Tudi meni. Skoz joka in naklada.
Da bi bil tiho ze enkrat s temi prodajami.
Zelo poseben človek.

Dnako velja zate smrkavec.

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Mah kaj pa vem, kle dam Spricerju pa celo prav. Tudi sam mislim, da bo cryptu zaradi dogajanja v svetu pocasi zacel rasti market cap. Ranga mesec-dva je rekla moja kugla >:D

Vanquish ::

tako dolgo ze mimo seka, da je ze pocasi tudi statisticno cas, da zadene enkrat :D

Kripto ::

Zdaj je treba še postrgat kar se še da postrgat...scalp trading z mini bull traps.

Trgovinska vojna se premika na naslednji level... Kitajska vrača udarec...
Wealth is mindset!

johnnyyy ::

Kripto je izjavil:

Trgovinska vojna se premika na naslednji level... Kitajska vrača udarec...

To, da kitajci vračajo udarec s carinami je pač logična posledica, saj to morajo storiti, da zavarujejo svojo ekonomijo. Vprašanje pa je kaj bo to pomenilo in koliko se bodo zadeve spremenile. Sam ne verjamem, da bo Trump s tem uspel, saj je velika večina stvari precej lokalnih, če pa niso pa imaš precej lokanih alternativ. Se bo pa s carinami videlo dejansko moč ameriškega gospodarstva.

Vanquish je izjavil:

tako dolgo ze mimo seka, da je ze pocasi tudi statisticno cas, da zadene enkrat :D

Dečko spokaj. P n d. Ko bo padlo si ti prvo na vrsti za exit liquidity. Traktor kje je mojih 1000 usdc? Kje?

endelin ::

Kripto safe haven8-)

Rossi V ::

enemon je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Tri leta nazaj je bila moja tarca za spx 6100,ki je bila dosezena

Dvignil sem jo za ta bull run na 7000 kot tudi veste

Ena lusna korekcija na 4800/4900 je z moje strani dobrodosla

Hahaha dream on

Spx 5077

Se smo v bull run spricer
Ne bodi histericen